Ex-vriend George Michael vecht testament aan

Foto AFP / P. Novais

Fadi Fawaz, de ex-vriend van George Michael, is niet te spreken over het feit dat de betreurde zanger hem geen cent heeft nagelaten uit zijn miljoenenerfenis. Hij wil nu het testament aanvechten in de hoop aanspraak te maken op een deel van het fortuin van George. Dit meldt The Mirror.

George, die op kerstdag in 2016 op 53-jarige leeftijd overleed, liet zijn geld na aan anderen, tot grote ontsteltenis van Fawaz. De popster zou bij zijn overlijden ruim 110 miljoen euro zijn waard geweest. De laatste vier jaren van zijn tumultueuze leven was hij samen met Fawaz.

Fadi Fawaz en George Michael kort voor zijn dood                                                                                                                                   Foto R.V.

“Vanaf het moment dat hij overleed, meende Fadi recht te hebben op een deel van de erfenis. Hij stond perplex toen bleek dat hij niets kreeg en verzet zich nu hevig tegen de familie van George”, aldus een anonieme bron. Zo weigert hij het voormalige huis van de zanger in Londen, dat 5 miljoen pond (zo’n 5.672.858 euro) waard is, te verlaten. Ondanks meerdere aanmaningen lijkt Fadi geenszins van plan om te vertrekken, tot ergernis van de familie.

Boeltje pa

“Hij doet ontzettend moeilijk en heeft de laatste achttien maanden alle brieven van het juridisch team van de familie genegeerd. Hij vindt dat hij ook een som geld verdient, omdat hij George in de laatste maanden van zijn leven heeft bijgestaan. Het zou allemaal een stuk minder pijnlijk voor alle partijen zijn als Fawaz zijn boeltje pakt en vertrekt, maar dat is vooralsnog niet erg waarschijnlijk.” Naar verluidt beweert Fadi dat hij voor Michael stierf, toestemming kreeg om in het huis te blijven wonen.