Bradley Cooper en Irina Shayk twijfelen aan hun relatie

Het zou niet goed meer gaan tussen Bradley Cooper en Irina Shayk. Volgens The Mirror heeft het model haar koffers gepakt en hun huis in Los Angeles verlaten. Ze zou ook hun 2-jarige dochtertje meegenomen hebben. 
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

Begin dit jaar was er heel wat speculatie over een affaire tussen Cooper en Lady Gaga, zijn tegenspeelster in 'A Star is Born'. Het ging zelfs zo ver dat hij een verklaring moest afleggen om de roddels de kop in te drukken. 

Bradley Cooper en Lady Gaga tijdens hun performance op de Oscars.

Terwijl de geruchtenmolen rond Cooper en Gaga volop draaide, vormde het stel nog een verenigd front op de Oscaruitreiking. Daar leek alles nog koek en ei. Het optreden van de 'A Star is Born'-protagonisten werd door sommigen wel als 'ongemakkelijk' bestempeld, omdat de twee erg intiem waren terwijl Irina toekeek vanaf de eerste rij.

Met Gala 

Maanden later echter verscheen  Shayk alleen op het Met Gala in 2019. Het paar had slechts een jaar eerder samen op het rode tapijt gelopen bij hetzelfde mode-evenement.

 

Shayk op het Met Gala in New York
Foto AFP / N. Bernard

Cooper en de Russische schone hebben hun relatie altijd zeer privé gehouden, en zelden commentaar gegeven op hun romance in de media. Ze werden voor het eerst in 2015 samen gespot op een Broadway-show, kort nadat Shayk haar relatie met stervoetballer Christiano Ronaldo op een sisser uitdraaide.

Na die eerste publiekelijke date werden Cooper en Shayk over gans de wereld samen gespot. Dan, ongeveer twee jaar na het ronken van romantiekgeruchten, was er al een kindje. 

Terwijl de uiteenvallende geruchten blijven vliegen, E! Nieuws heeft meer inzicht gekregen in de huidige relatie status van het koppel.

"Geen van beiden is blij"

"Hun relatie is de afgelopen maanden behoorlijk gaan wankelen, daarom dacht Irina dat het beter was dat ze afstand van elkaar zouden nemen. Maar of dat de oplossing tot verzoening is valt nog maar te bezien, want het gaat al tijden niet goed meer", aldus een anonieme bron."

"Dingen worden een beetje beter, maar dan bevinden ze zich weer op dezelfde plek van ondervraging of een echtpaar is wat het beste is", klinkt het nog. "Ze willen bij elkaar blijven voor hun dochter, maar geen van beiden zijn erg blij."

"Ze hebben de tijd gescheiden om de wateren te testen en zien of ze beter af zijn", gaat de insider verder. "Het is heel moeilijk om helemaal weg te lopen van iets als je zoveel geïnvesteerd hebt. Ze proberen verschillende arrangementen uit en proberen hun weg te vinden. Ze houden zielsveel van hun kleine meisje en dat zal niet veranderen, wat er ook gebeurt."

Volgens de bron: "Ze hebben veel geschiedenis en hun dierbare dochter houdt ze nu bij elkaar."