'Temptation'-Louise heeft de ware gevonden: "Immens geluk en innerlijke rust"

Het is ook alweer drie jaar geleden dat Louise samen met haar toenmalige vriend Marvin deelnam aan 'Temptation Island'. De relatie overleefde de "ultieme relatietest" helaas niet. Nu lijkt de Kortrijkse de liefde van haar leven aan de haak te hebben geslagen.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

Op Instagram deelt ze vol enthousiasme haar verliefdheid met de wereld. "Dat moment waarop alle puzzelstukjes in elkaar vallen", staat te lezen bij een foto met haar nieuwe love interest, die twee kindjes heeft uit een vorige relatie. "Een moment van immens geluk en innerlijke rust. Eindelijk begrijp ik waarom de dingen in het verleden zo verkeerd uitdraaiden. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden en kreeg er nog 2 prachtige schatten bij. Eindelijk begrijp ik de inhoud van die melige stationsromannetjes en die platgedraaide ‘lovesongs'. Ik zweef al een jaar lang op een roze wolk en zie mijn toekomst alleen maar rooskleuriger worden."

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Dat moment waarop alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Een moment van immens geluk en innerlijke rust. Eindelijk begrijp ik waarom de dingen in het verleden zo verkeerd uitdraaiden. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden en kreeg er nog 2 prachtige schatten bij. eindelijk begrijp ik de inhoud van die melige stationsromanntejes en die platgedraaide ‘lovesongs'. Ik zweef al een jaar lang op een roze wolk en zie mijn toekomst alleen maar rooskleuriger worden. Dankje @coach_wouter voor de vele prachtige momenten die je mij hebt gegeven, de glimlach die je elke dag op mijn gezicht tovert met je soms toch wel goeie mopjes, zelfs onze discussies vind ik charmant. Het voelt heerlijk om elke dag naast jou te mogen wakker worden en samen aan een toekomst te bouwen. Maar vooral ook bedankt om jouw schatten van kinderen aan mij toe te vertrouwen. Ze zijn fantastisch ?

Une publication partagée par Louise Coffyn (@louise.coffyn) le

"Heerlijk naast jou wakker te worden"

Ze dankt haar vriend voor de prachtige momenten. "Zelfs onze discussies vind ik charmant”, schrijft ze. “Het voelt heerlijk om elke dag naast jou te mogen wakker worden en samen aan een toekomst te bouwen. Maar vooral ook bedankt om jouw schatten van kinderen aan mij toe te vertrouwen. Ze zijn fantastisch."

Quid Marvin?

Na al die liefdesbetuigingen is het duidelijk dat Marvin helemaal uit beeld verdwenen is. Er valt zelfs te betwijfelen of er ooit sprake is geweest van een echte relatien. Marvin vertelde maanden na het programma namelijk aan Dag Allemaal dat er "geen liefdesband" was, meer "zot doen zonder verplichtingen".