'Temptation'-Fabrizio gespot met andere vrouw (foto's)

De geruchten deden al een tijdje de ronde dat Pommeline en Fabrizio uit elkaar zouden zijn. Nu is er een foto opgedoken van Fabrizio met een andere dame.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Naar verluidt zouden Pommeline Tillière (25) en Fabrizio Tzinaridis binnenkort te zien zijn in ‘Temptation Island VIPS'. De twee vormen sinds vorig jaar een koppel, al lijkt het alweer over & out te zijn tussen hen.

Andere verleidster

Afgelopen weekend werd de 26-jarige tattooeur immers op het strand gespot met een andere vrouw. Volgens insiders zou het gaan om Julia Muller, een van de verleidsters van ‘Temptation Island VIPS'. Ook de Nederlandse roddelkoningin Michella Kox deelde onlangs op Instagram mee dat ze Fabrizio een hotel had zien binnengaan met een blonde vrouw die niet op Pommeline leek.

Tatoeage verdwenen

Om de vermoedens nog meer kracht bij te zetten, liet Pommeline vorige week haar Fabrizio-tattoo weghalen. “Een oude fout van Pommeline verwijderen”, titelde de kliniek de foto. Zowel Pommeline als Fabrizio onthouden zich van elke uitleg. De twee waren sinds oktober vorig jaar verloofd en hadden plannen om in de zomer van dit jaar te trouwen.