Ella Leyers koopt sexy kleedje online, maar dan trekt ze het aan…

Belga / Yorick Jansens

Online shoppen is handig omdat je je zetel niet meer uit hoeft om te winkelen, maar in de zoektocht naar het perfecte kleedje kan dat best wel tegenvallen. Vraag maar aan Ella Leyers…

Ella Leyers kocht onlangs een zomers kleedje online. Op de voorbeeldfoto zag het er inderdaad prachtig uit, tot de 30-jarige dochter van Jan Leyers het zelf aantrok. De gelijkenis met de voorbeeldfoto is niet bepaald treffend, zo beseft ze zelf maar al te goed. “Dat meisje van de webshop zag eruit als een sexy yoga-instructrice. Ik zie eruit als een verlepte barvrouw die te snel te veel kinderen heeft gehad. #instagramvsreality”, spot ze met zichzelf op Instagram.

Te weinig knoopjes open

Haar volgers lachen zich een breuk, al krijgt ze ook enkele tips om het kleedje alsnog mooier te laten ogen. “Botjes en meer schouder en knoopjes openzetten – veel knoopjes. Je bent perfect, schat”, klinkt het onder meer. “Het ligt aan ‘te weinig knopjes open’, denk ik. Als je ze allemaal dichtknoopt, kan je de look afwerken met klompen óf regenlaarzen, ongekamd haar en een sigaar”, knipoogt iemand anders. “WHAHAHAHA ik lig strike! Heerlijk toch, online shoppen”, schaterlacht nog iemand.