‘When Harry met Sally’-restaurant organiseert orgasmewedstrijd

‘When Harry met Sally’-restaurant organiseert orgasmewedstrijd
Foto r.v.

Fans van de film ‘When Harry met Sally’ kunnen op 12 juli terecht in de New Yorkse Katz’s Delicatessen waar klanten Meg Ryans legendarische orgasmescène kunnen naspelen. Het restaurant organiseert namelijk een wedstrijd om te zien wie de beste imitatie kan neerzetten.

I’ll have what she’s having. Het is de gevatte one-liner die volgt op Meg Ryans iconische orgasmescène in de film ‘When Harry met Sally’. In de befaamde scène doet Ryans personage Sally alsof ze een orgasme krijgt om Harry, vertolkt door Billy Crystal, voor schut te zetten. Katz’s Delicatessen, het restaurant waar de scène oorspronkelijk werd gefilmd, wil nu zijn klanten de kans geven om zelf in de huid te kruipen van Sally. Ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van de romcom, nodigt de New Yorkse tent fans uit om de scène na te spelen aan dezelfde tafel waar ze destijds werd opgenomen. Dat kunnen ze doen op 12 juli, de dag waarop de film in 1989 in de zalen verscheen.

(Lees verder onder de foto.)

Still celebrating 30 years since @robreiner made the New York City classic When Harry Met Sally. This is quite possibly…

Posted by Katz's Delicatessen on Wednesday, May 22, 2019

 

Alle genders zijn welkom om hun beste neporgasme neer te zetten en het restaurant biedt op de dag zelf een ‘I’ll have what she’s having package’ aan voor 121 euro. Dat pakket zal al de ingrediënten bevatten om zelf de sandwiches te maken die Harry en Sally eten in de film. Daarnaast zal er ook een t-shirt inzitten met het citaat ‘Send a Salami’, een blauwe tote bag en een exclusieve Katz’s Deli button. Voor zij die de dag liever niet al kreunend doorbrengen, organiseert Katz’s Deli ook nog een verjaardagsevenement waarbij je de film kan herbekijken in een lokale bioscoop, sandwiches inclusief.