YouTuber onder vuur wegens het delen van deze naaktfoto van zijn vriendin

Instagram / @jayalvarrez

YouTuber Jay Alvarrez is razend populair op het internet. Maar onlangs kreeg het Hawaiiaanse model bakken kritiek omdat hij een naaktfoto van zijn vriendin had gedeeld. 

Op zijn YouTube-kanaal heeft Alvarrez maar liefst 1.2 miljoen abbonees. Op Instagram doet hij het zelfs nog beter, met 6,4 miljoen volgers. Alles wat hij post, wordt dus gretig bekeken en becommentarieerd. Zo ook onderstaande foto, waarop de man te zien is met zijn vriendin, die Instagrammodel is.

“Vrouwonvriendelijk”, laten sommigen weten. “Je bent echt wanhopig op zoek naar ‘likes'”, reageert een andere fan. De man wordt ook verweten dat hij zijn vriendin gebruikt ‘als een object’. Zelf vindt hij dat er niets mis is met de foto. “Ik kan niet geloven dat iemand hierdoor beledigd is”, laat hij weten. Zijn vriendin, Valentina Fradegrada, post zelf ook vaak erotisch geörienteerde foto’s op sociale media.

Eerder

Alvarrez kwam eerder ook al in opspraak toen hij zijn voet wegtrok op het moment dat een vrouw van een klif viel en zich wou vastklampen aan de YouTuber zijn been. De Hawaiiaan trok zijn been weg, waardoor de vrouw naar beneden viel en enkele lichte verwondingen opliep.

Voir cette publication sur Instagram

 

—“Vueling airlines thank you really for losing our baggage today.. 😂🦋❤️”— ..Let’sLive.. ✨#Justourluck #ibiza ✈️

Une publication partagée par JAY ALVARREZ (@jayalvarrez) le

 

Voir cette publication sur Instagram

 

and he says: u need to believe only in us

Une publication partagée par V A L E N T I N A (@valentinafradegrada) le