VIDEO. Mark Wahlberg boekt NBA-ster als trainer van dochter

Mark Wahlberg heeft indruk gemaakt bij zijn dochter Gracie. Het kleine meisje wilde leren basketballen, dus regelde de Amerikaanse acteur dat NBA-vedette Jimmy Butler haar wat lessen kwam geven. Wahlberg deelde een filmpje van de trainingssessie op Instagram.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Sommige mensen moeten hun driepunters trainen met een wasmand die aan de andere kant van de kamer staat. Anderen krijgen al van jongsaf aan de hulp van een ervaren NBA-ster. Gracie, de dochter van de Amerikaanse filmster Mark Wahlberg, behoort tot die tweede groep mensen. Omdat ze wilde leren basketballen, zorgde de acteur uit 'Ted' ervoor dat Jimmy Butler haar persoonlijk wat tips kwam geven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

"De allerbeste coach"

Wahlberg deelde een filmpje van de opmerkelijke ontmoeting op Instagram. Daarin zie je hoe Gracie samen met Butler oefent hoe ze naar de korf moet gooien. Wahlberg vraagt haar wie haar coach is en de professionele sporter antwoordt daarop zelf met de woorden: "The very best." Butler is een speler van de Philadelphia 76'ers. De ploeg kende dit jaar een goed seizoen, maar werd in de kwartfinales van de play-offs uitgeschakeld door de Toronto Raptors. Butler geniet nu dus van wat deugddoende vakantie.