Eva De Roo en Jan Paternoster in het grootste geheim getrouwd

Foto Belga / J. Jacobs

Radiopresentatrice Eva De Roo (31) en muzikant Jan Paternoster (31) zijn in het grootste geheim in het huwelijksbootje gestapt. De ceremonie vond plaats in de hoeve van Daan in Overijse. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

In december lekte het nieuws van hun verloving uit. Zelf proberen ze hun privéleven af te schermen, maar bij de presentatie van ‘De Warmste Week’ viel op dat De Roo een verlovingsring droeg, wat ook haar co-presentatoren opviel. “Het stond in de sterren geschreven dat we zouden trouwen. Als een van de heetste gitaristen van ons land het je dan ook echt vraagt, dan twijfel je niet”, vertelde ze toen.

“Seizoen van de tortels”

Enkele dagen geleden postte De Roo nog een foto van haar en haar verloofde op Instagram, met naast zich een slinger papieren witte duiven. “Het seizoen van de tortels”, schreef ze erbij. Achteraf gezien een duidelijke verwijzing naar het huwelijk.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Seizoen van de tortels 🕊

Une publication partagée par Eva De Roo (@eva_deroo) le

De twee zijn samen sinds de zomer van 2017. Eerder zaten ze al samen in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, maar toen hadden ze allebei nog een ander lief. De Roo was samen met een onbekende Fransman, Paternoster met de Gentse actrice Anemone Valcke.