Justin Bieber en Hailey Baldwin schuiven huwelijksfeest op lange baan

Foto Isopix

Tortelduifjes Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn niet van plan snel hun huwelijksfeest te vieren. De mentale problemen van de Canadese popzanger hebben nu alle prioriteit, aldus een ingewijde in People. De twee trouwden afgelopen september voor de wet. 

Al sinds ze mekaar het jawoord gaven, is er sprake van een grote bruiloft voor familie en vrienden. Die plannen zijn nu voor onbepaalde tijd in de koelkast geplaatst. Eerst willen ze dat Justin’s mentale gezondheid beter wordt, aldus een bron bij People. “Hailey blijft hem steunen. Het huwelijk zal er komen wanneer ze er klaar voor zijn. Het belangrijkste nu is dat Justin mentaal gezond is.”

Therapie

Met de 25-jarige zanger, die sinds februari in therapie zit vanwege een depressie, gaat het wel stukken beter. “De behandeling lijkt hem enorm te hebben geholpen. Het heeft zijn denkwijze veranderd. Hij leeft meer met de dag. Wanneer hij namelijk te ver vooruit kijkt raakt hij gestresst en voelt hij druk.”

Volgens een andere bron zette Bieber vooral dankzij het 22-jarige topmodel de stap om hulp te zoeken. “Hij wil de best mogelijk echtgenoot zijn voor Hailey”, klinkt het. “Het is een ding om problemen te hebben wanneer je single bent, maar wanneer je getrouwd bent, staat het geluk van twee mensen op het spel. Hij werkt aan zichzelf zodat hij een goede partner voor haar kan zijn.”