Werken voor de goede doelen : Wendy Van den Berge voor VZW Leefboerderij De Kanteling

Wat doet jouw goed doel ?
door
marketing
Leestijd 1 min.

«Vzw Leefboerderij De Kanteling is een Groen Zorginitiatief dat dagbesteding aanbiedt aan volwassenen met een beperking. Zij komen wekelijks één of meerdere dagen langs. De focus van de activiteiten ligt op het verzorgen van de dieren, de groentetuin en de boomgaard, het verwerken van de oogst in de keuken en het creatief bezig zijn met hout in het atelier.»

«Als vrijwilliger help ik mee met verschillende activiteiten op regelmatige basis zoals het verzorgen van de dieren en het proper maken van de hokken en stallen, meewerken in de tuin en in de keuken. Ik ondersteun ook de leefboerderij als er scholen op bezoek komen.»

Wat motiveert jou ?

«Samenwerken met mensen met een beperking in een groene omgeving en met dieren geeft me veel voldoening. Hun intenties zijn puur en ik vind het mooi om te zien hoe elk van hen zijn eigen talent heeft en dit kan inzetten op de leefboerderij.»

Is jouw goed doel op zoek naar vrijwilligers?

«Vzw Leefboerderij De Kanteling kan nog heel wat vrijwilligers gebruiken die meehelpen in de tuin of in de keuken.»

Wie interesse heeft, kan een e-mail sturen naar info@leefboerderijdekanteling.be.

Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen? Surf naar Goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.