Wendy uit 'Blind Getrouwd': "Vroeger vond ik het moeilijk om zonder make-up buiten te komen"

Wendy Dirven, de jolige stewardess die vorig jaar meedeed aan ‘Blind Getrouwd', is een eigen YouTube-kanaal gestart waarop ze make-up-tutorials brengt.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Vorig jaar werd Wendy gekoppeld aan Damiano in ‘Blind Getrouwd'. Jammer genoeg duurde dat liedje niet lang, maar intussen heeft de 31-jarige stewardess uit Antwerpen niet stilgezeten. Ze wordt op Instagram overladen met vragen over make-up, dus heeft ze besloten om een eigen YouTube-kanaal te beginnen waarop ze tutorials geeft.

Momentje me-time

Op haar Instagram spreekt ze haar passie voor make-up uit. “Vroeger vond ik het moeilijk om zonder make-up buiten te komen, dat is gelukkig voorbij. Het is dus geen kwestie meer van make-up NODIG hebben, of het gevoel mezelf te moeten verstoppen achter schmink. Het gaat om zelfexpressie. Dat momentje me-time dat je investeert om je mooi op te maken, is bovendien ook zelfliefde en -zorg. Ik heb voor alle duidelijkheid niet de ambitie om een echte beautyblogger te worden, ik heb gewoon altijd al een passie gehad voor make-up”, klinkt het.