Arnold Schwarzenegger incasseert rake trap in Zuid-Afrika

Arnold Schwarzengger incasseert rake trap in Zuid-Afrika
AFP / M. Spatari

Weinigen zouden het durven, maar in Zuid-Afrika heeft een jongeman Arnold Schwarzenegger een trap gegeven in de rug. De jongen werd meteen overmeesterd en de Oostenrijkse acteur liet weten dat hij geen ernstige kwetsuren opliep.

Het was zaterdag even schrikken voor Arnold Schwarzenegger. Tijdens een sportevenement in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg werd de ‘Terminator’-acteur aangevallen door een jongeman. Schwarzenegger nam rustig de tijd om handtekeningen uit te delen en met fans op de foto te gaan, toen de Oostenrijker plots werd opgeschrikt door een omstaander die de acteur schopte in de rug. Terwijl de aanvaller overmeesterd werd door Schwarzeneggers bodyguard, riep de man: “Help me! Ik heb een Lamborghini nodig!”.

(lees verder onder de video)

Op Twitter liet de de acteur weten dat hij niets aan het voorval overhield. “Bedankt voor de bezorgdheid, maar er is niets om ongerust over te zijn”, schreef de 71-jarige ex-gouverneur van Californië. “Ik dacht dat ik verdrongen werd door de menigte, wat wel vaker gebeurt. Ik besefte maar dat ik geschopt werd toen ik de video zag.” Met een knipoog voegde hij er nog aan toe: “Ik ben blij dat de idioot mijn Snapchat niet heeft verpest.”