VIDEO. Vrouw duwt bejaarde man uit bus na woordenwisseling

Een Amerikaanse vrouw is opgepakt nadat ze een oudere man uit een bus duwde. De man kwam met zijn hoofd tegen de grond terecht en overleed een maand later.

Op 21 maart nam Serge Fournier de bus in Las Vegas. De 74-jarige man zag hoe een vrouw op dezelfde bus, Cadesha Bishop, enkele mensen uitschold. Voor hij de bus afstapte, sprak hij haar daarop aan.

Bishop was daar niet meer gediend en gaf de man een harde duw. Fournier, die niet meer goed te been was, kwam daardoor stevig ten val en raakte de grond met zijn hoofd. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij een maand later aan zijn verwondingen bezweek.

Lieve en gelovige man

Maandag werd de 25-jarige vrouw gearresteerd op verdenking van doodslag. Ze zit in voorlopige hechtenis in afwachting van haar proces op 21 mei. De borgsom bedraagt 100.000 dollar.

Fournier laat een gehandicapte vrouw na. Zijn buurman kende hem als een lieve, gelovige man. “Ongeacht de leeftijd, die vrouw zou hem nooit geduwd mogen hebben. Mensen kennen geen geduld meer tegenwoordig. Serge was een heel aangename buurman. Heel lief en gelovig”, vertelde Trevor Taylor aan Las Vegas Sun.