Woef. Deze Airbnb heeft de vorm van een hond

Woef. Deze Airbnb heeft de vorm van een hond
Foto Airbnb

Hondenliefhebbers kunnen in de Amerikaanse staat Idaho hun hart ophalen. Midden tussen de graanvelden doemt daar een reusachtige houten constructie uit boven de vlakte. Geen zorgen, het gaat hier niet om een Trojaans paard, maar om een houten hond. En er is meer: je kan overnachten in de buik van het beest.

Trouwe televisiekijkers zullen de hond wellicht herkennen. Het bouwwerk kwam namelijk eerder al voorbij in het populaire programma MTV Cribs. De eigenaars toverden de grote beagle om tot een Airbnb zodat iedereen ervan kan genieten.

Honden troef

Niet alleen de buitenkant van het stulpje, maar ook het interieur is volledig in hondenthema gehuld. Van boeken over koekjes tot beddengoed. Eigenaren Frances en Dennis laten je bovendien zien hoe je zelf je eigen hondenbeeldje uit hout kan vervaardigen – kwestie van een leuk souvenirtje mee naar huis te kunnen nemen.

Prijzen beginnen vanaf 118 euro per nacht voor vier personen. Wie de hond wil boeken, zal wel snel moeten zijn: de Airbnb is voor 2019 al bijna volledig volgeboekt.