Lil' Wayne annuleert optreden omdat hij niet gefouilleerd wil worden

Rapper Lil Wayne heeft op het laatste moment besloten om zijn optreden op het festival Rolling Loud af te zeggen. De Amerikaan maakte via Twitter duidelijk dat hij niet wenst gefouilleerd te worden.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

"Het spijt me voor iedereen die me wilde zien tijdens Rolling Loud, maar ik zal niet optreden", begint Lil Wayne verhaal. "De festivalpolitie (niet de organisatie van het festival) wil me verplichten om gecontroleerd te worden om op het terrein te worden gelaten."

To all my fans who came to see me at Rolling Loud, I'm sorry but I won't be performing. The Festival Police (Not Rolling Loud) made it mandatory that I had to be policed and checked to get on the stadium grounds. I do not and will not ever settle for being policed to do my job

— Lil Wayne WEEZY F (@LilTunechi) May 12, 2019

Do & Don't

"Ik zal er nooit mee akkoord gaan dat ik gecontroleerd moet worden om mijn werk te doen", aldus de rapper. Lil Wayne bracht in 2008 al het lied 'Do's & Don'ts of Young Money' uit waarop hij rapt dat hij niet gecontroleerd wenst te worden op plekken waar hij is gevraagd om op te treden.

Lil Wayne was overigens niet de enige rapper wiens optreden op Rolling Loud in Miami niet doorging. Kodak Black werd vlak voor zijn optreden gearresteerd wegens illegaal wapenbezit.