Dimitri Vegas & Like Mike brengen single met Paris Hilton uit

Foto R.V.

De Antwerpse dj-broers Dimitri Vegas en Like Mike hebben een single opgenomen met Paris Hilton. Bij de opnames voor de bijhorende clip werd ook Kim Kardashian gespot, naast een hele batterij dragqueens en een dubbelganger van Britney Spears. Het nummer wordt vandaag op het publiek losgelaten.

De twee Belgen van Griekse afkomst, geboren Dimitri en Michael Thivaios, en de hotelerfgename hadden de voorbije dagen al een ballonnetje opgelaten op Instagram. Ze waren samen bezig aan een geheim project, klonk het, met bijhorende hashtag #bestfriendsass.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#bestfriendsass dropping in two days! Who’s excited 🤪 Pre-save already 👉 link in biooo

Een bericht gedeeld door Dimitri Vegas & Like Mike (@dimitrivegasandlikemike) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#SecretProject with @KimKardashian. 🔥👸🏼👸🏻🔥 🎶 I can’t stop looking at my #BestFriendsAss🎶 🍑👀

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton) op


Dat blijkt nu de naam te zijn van hun nieuwe single. Opmerkelijk is ook de featuring artist, niemand minder dan Paris Hilton. In een vorig leven was ze vooral bekend van haar uitgelekte seksvideo en als feestbeest, nu is ze aan de slag als dj.

Het nummer heet Best Friend’s Ass en moet een parodie voorstellen op al de afgetrainde achterwerken die men tegenwoordig op sociale media treft. “Het is een bijzonder uniek project waaraan we alle drie keihard gewerkt hebben”, zegt Dimitri aan HLN. “De bijhorende videoclip – waarvan ik het scenario schreef – versterkt het verhaal alleen maar.”

“Vuilnisbak vol rotte kaas”

Wie beter dan Kim Kardashian – wiens derrière ontegensprekelijk de meest bekende van de planeet is – om in de videoclip te figureren? “Zij stond helemaal bovenaan onze wishlist, en het is ons gelukt”, aldus Dimitri. “Samen met nog enkele andere modellen en bekende Amerikaanse influencers zit ze in onze videoclip. Die is goed voor meer dan 200 miljoen volgers aan cast, ongelofelijk.”

Enigszins ironisch is de medewerking van de vrouw van Kanye West wel, als men even herinnert wat Hilton tien jaar geleden zei toen ze in ruzie viel met haar toenmalige assistente. “Ik ben blij dat ik niet zo’n kont heb. Ze doet me denken aan een vuilnisbak vol rotte kaas.”