Belgisch Instagramkoppel haalt gevaarlijke stunt uit voor sensationele foto

Camille en Jean zijn een koppel uit Brussel dat de wereld rondreist als onderdeel van hun "eeuwigdurende" huwelijksreis. Maar hun meest recente kiekje doet nu heel wat stof opwaaien. De twee bengelen onbeschermd uit een rijdende trein in Sri Lanka.
door
maren.vanhouche
Leestijd 2 min.

Dromerige foto's troef op de Instagrampagina van het Brusselse koppel Camille en Jean. In het kader van hun "eeuwigdurende" huwelijksreis, trekken de twee de wereld rond en documenteren ze hun avonturen op Instagram. Maar hun meest recente foto ligt nu onder vuur. Camille en Jean hangen gevaarlijk ver uit een trein in Sri Lanka terwijl ze een romantische kus delen.  Onverantwoord gedrag vinden velen. Zeker omdat niet alleen het koppel, maar ook Jeans broer uit het raam moest hangen om de foto te schieten. Het duurde trouwens een volledig uur alvorens hij het perfecte beeld had vastgelegd.

Populair bij Instagrammers

Het beeld werd vastgelegd op de treinrit tussen Kandy en Ella in Sri Lanka. Die staat bekend als een van de mooiste ritten die je kan maken en is daarom enorm populair bij influencers. Camille en Jean waren dan ook niet de eersten die voluit gingen voor een spectaculaire foto. Enkele weken geleden kreeg een Portugees Instagramkoppel ook kritiek nadat ze een gelijkaardige foto hadden genomen op dezelfde locatie. In dat kiekje stond de Portugese vrouw op één voet op de rijdende trein. Het koppel beweerde dat niemand gevaar liep omdat de trein heel traag vooruitging. De foto's mogen dan gevaarlijk ogen, beide koppels kregen er elk al meer dan 40.000 likes voor.