Carrasco sleept puntje uit de brand met vijfde doelpunt in acht wedstrijden

Dalian Yifang heeft vandaag 1-1 gelijkgespeeld bij Jiangsu Suning op de achtste speeldag van de Chinese Super League. Yannick Carrasco schonk de bezoekers twee minuten voor affluiten een punt door een strafschop te benutten. In Italië ging Kevin Mirallas met Fiorentina met 1-0 onderuit bij Empoli. Teixeira (niet te verwarren met de verdediger van STVV) bracht Jiangsu Suning (62.) middenin de tweede helft op voorsprong tegen Carrasco en co, maar helemaal in het slot ging de bal nog op de stip en maakte onze landgenoot zijn vijfde doelpunt in acht wedstrijden. Jiangsu is na acht wedstrijden vijfde, Carrasco en zijn ploegmaats zijn pas twaalfde.

Mirallas startte in de basis op de 35e speeldag van de Serie A met Fiorentina, maar het was Empoli dat op voorsprong kwam via Diego Farias (54.). Zes minuten later moest onze landgenoot naar de kant voor Federico Chiesa, aan geen van beide kanten werd er uiteindelijk nog gescoord. Fiorentina blijft dertiende, Empoli achttiende.