Action verkoopt chocoladefondue voor op de barbecue

Met de zomer in aantocht is het stilaan tijd om de barbecue van onder het stof vandaan te halen. Er gaat immers niets boven een avondje aperitieven en barbecueën met vrienden. Behalve misschien een avondje aperitieven en barbecueën met vrienden, inclusief chocoladefondue achteraf.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

Denk je aan chocoladefondue, dan denk je automatisch aan marshmallows, vers fruit en smeuïg smeltende chocolade. Het water loopt ons in de mond, gewoon al door erover te schrijven. Een chocoladefondue kan helaas nogal een gepruts zijn. Je pan koekt aan, je moet er op warme zomeravonden voor binnenblijven... Kortom, geen ideale situatie. Maar daar komt nu verandering in.

Chocolade op de barbecue

Supermarktketen Action brengt een chocoladefondue op de markt die je gewoon op de barbecue kan zetten. Inclusief chocolade en marshmallows. Heel goed voor het milieu is zo'n wegwerpding weliswaar niet, maar een keertje kan geen kwaad, toch? Wij slaan alvast in en kijken uit naar het perfecte zomerse weekend om onze nieuwe aanwinst boven te halen.