Tweede seizoenszege voor Dembélé en Guangzhou R&F

Guangzhou R&F heeft vandaag op de zevende speeldag van de Chinese Super League haar tweede overwinning mogen bijschrijven. Het team van Rode Duivel Mousa Dembélé haalde het met 3-1 van Shenzhen. De Israëlische aanvaller van Guangzhou, Eran Zahavi, zorgde met een hattrick voor alle doelpunten bij de thuisploeg. Dembélé, die de hele wedstrijd speelde, gaf na 37 minuten de assist voor de eerste treffer van Zahavi. De bezoekers waren na zeventien minuten op voorsprong gekomen via de Colombiaan Preciado.

Guangzhou R&F komt in de tussenstand in China op de zevende plaats naast Shenzhen met acht punten.

Marouane Fellaini (Shandong Luneng) en Yannick Carrasco (Dalian Yifang) komen zondag in actie in de Super League. Fellaini en co ontvangen Wuhan Zall, Carrasco en zijn teammaats gaan op bezoek bij Beijing Guoan.

Bron: Belga