Vrouw heeft geen succes op Tinder, tot ze DEZE gênante foto deelt

Instagram / @theroamingflamingo

Een Australische reisblogster heeft in een column verteld hoe ze door één opvallende foto plots heel wat online aantrok kreeg.

Julia D’Orazio reist de wereld rond en schrijft zowat alles neer wat ze meemaakt. Zo schaamt de Australische twintiger er zich niet voor dat ze al jarenlang op datingapps zit om de ware liefde tegen te komen. Voorlopig zonder al te veel succes, en daarom veranderde ze onlangs van strategie. Dat schrijft ze op Whimn.

In het zand gebeten

Zo wijzigde ze haar gewone Tinderfoto naar een foto waarop ze de grootste blunder in haar leven maakte. Toen ze een tijdje geleden ging zandborden in Chili, was ze te enthousiast en smakte ze met haar gezicht tegen het zand. De bewuste val werd gefotografeerd door een van haar vrienden, en die foto werd onlangs haar gezicht op Tinder. Op die manier wilde ze aan de buitenwereld tonen dat ze zichzelf niet al te serieus neemt en dat ze een goed gevoel voor humor heeft.

Aantrekkelijke afgang

En jawel, de ene na de andere kandidaat wilde haar leren kennen. Plots spraken meer dan dertig mannen haar aan, en stuk voor stuk zeiden ze dat haar foto hun interesse wekte. “Je foto heeft mijn dag gemaakt”, klonk het onder meer. “Het feit dat je overduidelijk met jezelf kan lachen, is erg aantrekkelijk”, zei iemand anders. “De meeste mensen willen laten zien hoe cool ze zijn, maar jouw foto waarop je keihard afgaat, bracht me aan het lachen”, aldus een andere geïnteresseerde.

Julia was aangenaam verrast door de plotse interesse, maar de ware zat er voorlopig nog niet tussen. Benieuwd welke strategie ze volgende keer bedenkt!

Whimn.com.au