‘Temptation Island VIPS’-koppel moet programma verlaten wegens zwangerschap

Foto R.V.

Nu ‘Temptation Island’ stilaan naar z’n einde toeloopt, beginnen ze in Nederland al reikhalzend uit te kijken naar ‘Temptation Island VIPS’. Hetzelfde concept, maar dan met allemaal bekende koppen. Voor een koppel zat de ultieme relatietest er al snel op nadat bleek dat er een kindje op komst was.

Channah en Quentin, bekend van ‘Ex On The Beach’, zijn de tortelduifjes in kwestie. Op haar Instagram laat Channah weten dat zij en Quentin inderdaad hun eerste kindje verwachten. Bij de post schrijft ze: “Meet the parents.”

Doordat dit niet bekend was, heeft productiehuis Zodiac besloten om vroegtijdig een einde te maken aan de deelname van het stel. RTL laat weten: “Tijdens de opnames in Thailand, heeft deelneemster Channah verteld dat zij in verwachting is van haar vriend Quentin. Zowel RTL als producent Zodiak waren hiervan vooraf niet op de hoogte en hebben samen met het koppel besloten de deelname vroegtijdig te stoppen. Channah en Quentin bereiden zich nu in alle rust voor op de komst van hun eerste kindje.”

Pommeline en Fabrizio

Hoewel hun deelname dus van korte duur is, is hiermee wel het eerste stel officieel bevestigd. Andere namen zijn nog niet bekend gemaakt. Wel gaan er meerdere geruchten dat Pommeline en Fabrizio van ‘Temptation Island’ hun relatie zouden gaan testen. Zender RTL heeft dat evenwel nog niet bevestigd.

In het verleden deden ex-‘Temptation Island’-deelnemers Niels en Rosanna al eens mee aan de VIP-versie. Ondanks de tussenkomst van verleider Alex kwamen ze toen ongeschonden uit het avontuur.