Beyoncé verrast met nieuw album en documentaire

Foto AFP / K. Winter

Superster Beyoncé heeft vanuit het niets een nieuw album gedropt. De liveplaat heet ‘Homecoming’ en staat inmiddels op streamingplatformen Spotify en Tidal. Tegelijk kwam de gelijknamige Netflix-documentaire uit over het concert dat ‘Queen B’ vorig jaar op Coachella gaf.

Net als in de film is het album een registratie van haar optreden vorig jaar op het legendarische Coachella-festival in Californië. In de documentaire zal ook te zien zijn hoe de vrouw van Jay-Z zich voorbereidde op het concert.

Geruchten

Voor de Beyoncé-kenners onder ons kwam de komst van het nieuwe album misschien niet als een verrassing. Geruchten dat er deze week iets op til stond, deden namelijk al een tijde de ronde.

Zelf hield de zangeres geheel volgens verwachting zelf de lippen stijf op elkaar. Ze heeft er een gewoonte van gemaakt weinig tot geen reclame te voeren voor ze “nieuw” materiaal op de wereld loslaat.

Op het album staat ook een medley van verschillende nummers van Destiny’s Child, waar Beyoncé jarenlang onderdeel van uitmaakte. De groep had een reünie op het Amerikaanse festival.

 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Beyoncé (@beyonce) le