Foto van 'vader en dochter' vlak voor brand Notre-Dame gaat HIEROM viraal

Een 23-jarige Amerikaanse toeriste heeft een foto op Twitter gedeeld van een lachende ‘vader en dochter' voor de Notre-Dame. Een klein uurtje later zou het drama zich voltrekken. De toeriste is nu naarstig op zoek naar het duo.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Brooke Windsor bezocht op maandag de Notre-Dame in Parijs. Toen ze naar buiten liep en voor het monumentale gebouw stond, trok ze nog snel een foto van een ‘vader en dochter' met op de achtergrond de Notre-Dame. Een klein uurtje later ging de iconische kathedraal in vlammen op.

Stilte voor de storm

De vrouw uit Michigan wil de ‘stilte voor de storm'-foto nu heel graag aan het duo bezorgen. Daarom plaatste ze de foto op haar Twitter. “Ik was bijna naar de man gestapt om te vragen of hij de foto wilde hebben. Nu wenste ik dat ik het gedaan had. Ik weet niet of het vader en dochter is. Het kan even goed een oom, broer, vriend, … zijn. Maar ik wilde hen niet storen. Twitter, als je over magie beschikt, help hem de foto te vinden”, schreef ze.

De tweet werd intussen al 147.000 keer gedeeld en 302.000 keer geliket.

I took this photo as we were leaving #NotreDame about an hour before it caught on fire. I almost went up to the dad and asked if he wanted it. Now I wish I had. Twitter if you have any magic, help him find this ?? pic.twitter.com/pEu33ubqCK

— Brooke Windsor (@brookeawindsor) April 16, 2019