“Prins William bedroog Kate tijdens zwangerschap met vriendin des huizes”

Foto AFP / T. Ireland

Het huwelijk van prins William en Catherine lijkt een sprookje, maar niets is minder waar. De Britse prins zou een slippertje gemaakt hebben en dat niet met de eerste de beste. Nee, hij zou zijn koninklijk geslacht in een goede vriendin van zijn vrouw Kate Middleton hebben ingebracht.

Dat claimt roddelblad Intouch in elk geval. De vrouw in kwestie zou Rose Hanbury (zie foto hieronder) zijn. Het 35-jarige voormalige model van adellijke afkomst is met de filmmaker David Rocksavage getrouwd. De twee wonen op zo’n zes kilometer van het koninklijke paar en het is algemeen bekend dat ze goed bevriend zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In @poplinlondon pyjamas at Houghton

Een bericht gedeeld door Houghton / Rose Cholmondeley (@houghton_hall) op

Volgens het blad zou de affaire plaatsgevonden hebben toen Kate zwanger was van Louis, die nu elf maanden oud is. Kate zou William meteen met het verhaal geconfronteerd hebben toen ze ervan hoorde. De prins zou het verhaal lachend van de hand gedaan hebben en gezegd hebben dat er niets van klopte. Ze eiste vervolgens dat haar man geen contact meer met Rose zou hebben.

“Verschrikkelijke ruzie”

Vorige maand werd al bekend dat de vriendschap tussen Catherine en Rose voorbij zou zijn. De reden was toen nog onduidelijk, maar een bron liet destijds weten: “Catherine en Rose hebben verschrikkelijk ruzie gehad. Ze waren erg hecht altijd maar dat is nu niet meer het geval”.

De vriendschap tussen de familie van Rose en de royals gaat al lang terug. De oma van Rose was een van de bruidsmeisjes van het huwelijk van koningin Elizabeth en prins Philip in 1947. Sindsdien zijn beide families bevriend. Maar na een climax, lijkt het er nu oplijkt erop dat er nu een flinke scheur gekomen is in die goede verstandhouding.