Johnny Depp slaat appartement ex-vrouw Amber Heard kort en klein

Amber Heard en Johnny Depp in betere tijden Foto AFP / J. Merritt

Actrice Amber Heard heeft in het kader van de rechtszaak met haar ex-man Johnny Depp foto’s ingediend van haar poepchique penthouse, dat volgens haar kort en klein werd geslagen door Depp. De ‘Pirates of the Carribean’-acteur had haar eerder een rechtszaak aangespannen voor laster nadat zij hém beschuldigde van mishandeling. 

Hoewel de pijnlijke scheiding tussen het stel inmiddels rond is, is er nog geen einde aan het moddergooien. Zo klaagde Depp haar net aan wegens smaad. In de aanklacht staat te lezen dat Heard met valse beschuldiging haar carrière probeert een boost te geven.

De Amerikaanse actrice was duidelijk geprikkeld, en beschuldigde Depp opnieuw van mishandeling. Volgens Heard gooide de acteur een telefoon naar haar gezicht en zou hij meerdere malen vuistslagen hebben uitgedeeld.

Nu zegt ze dat Depp in een vlaag van woede haar appartement vernield. Ze stelt ook over bewijsmateriaal te beschikken. Op foto’s zijn kapotte kledingrekken te zien, alsook een hoop kleding en schoenen die van de trappen werden gegooid. De feiten gebeurden in een penthouse van het Eastern Columbia Building in het centrum van Los Angeles.

Onweerlegbaar bewijs

“Johnny Depp heeft Amber fysiek en mentaal misbruikt. Sinds hun scheiding is Depp niet meer gestopt met het publiekelijk vernederen van mevrouw Heard, en hij probeerde de wereld te laten twijfelen aan haar verhaal, door het misbruik doelbewust te ontkennen”, vertelt Eric George, de advocaat van Amber, in een verklaring. “Het verachtelijke gedrag van Depp is al te lang gaande. Wij hebben nu onweerlegbaar bewijs ingediend van het misbruik. (..) Mevrouw Heard zal elke actie ondernemen die nodig is om de waarheid te laten zegevieren.”

Door de foto’s hoopt Heard nu dat de rechters de rechtszaak van Depp nu zullen afwijzen. Hij eist ook meer dan 45 miljoen euro van Heard.