Deze plekken zorgen voor de meeste likes op Instagram

Deze plekken zorgen voor de meeste likes op Instagram
Foto Unsplash

Wil je Instagram famous worden, dan moet je daar heel wat voor over hebben. Dagelijks posten, interageren met je volgers en de juiste hashtags gebruiken zijn slechts enkele verplichte nummertjes. Volgens een onderzoek van bagageopslagbedrijf Stasher is ook de locatie van je foto van belang. Deze vijf plekken leveren je de meeste likes op!

1. Van Gogh Museum – Amsterdam, Nederland

Voor de meest populaire locatie moet je niet ver reizen. Wil je veel likes scoren op je Instagrampost, dan moet je in Amsterdam zijn. Vooral het Van Gogh Museum blijkt populair als geotag. Ook een bezoekje aan het museum zelf is een echte must als je van kunst houdt. In de nabije omgeving vind je trouwens ook het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw!

2. Matterhorn – Valais, Zwitserland

De Matterhorn bevindt zich op de grens tussen Zwitserland en Italië en is een van de hoogste bergen binnen Europa. Ben je een echte natuurliefhebber en durfal? Overweeg dan zeker eens de tiendaagse Matterhorn-tour. Die leidt je over landsgrenzen, doorheen dalen en langs spectaculaire uitzichtpunten.

3. Grand Bazaar – Istanboel, Turkije

Breng je een bezoekje aan Istanboel, dan mag je zeker de Grand Bazaar niet overslaan. Het is een van de grootste overdekte markten ter wereld en wordt ook wel beschouwd als het eerste winkelcentrum ooit gebouwd. Verdeeld over 61 straatjes vind je maar liefst 4.000 verschillende winkels. Geen ideale bestemming als je niet van drukte houdt, maar spectaculair is de Grand Bazaar zeker.

4. Central Park – New York, Verenigde Staten

Dit iconische park opende de deuren in 1858 en is sindsdien een van de beroemdste stadsparken wereldwijd. Zelfs als je nog nooit in New York geweest bent, herken je de locatie meteen: talloze films en series gebruikten het park als decor. Je kan hier terecht voor een wandeling, boottocht, volleybalpartijtje, diner… en voor de perfecte Instagramwaardige foto uiteraard.

View this post on Instagram

👋🏻❤️ #ny #newyork #centralpark #slaapwel

A post shared by missmarlies (@missmarlies) on

5. Neuschwanstein Castle – Scwhangau, Duitsland

Elke zichzelf respecterende influencer heeft weleens een kiekje gepost van dit kasteel. Het bouwwerk torent uit boven het Duitse landschap en is een symbool binnen de stroming van de Romantiek. Het voormalige koninklijke kasteel is een van de populairste toeristische attracties in Europa, dus bereid je voor op lang aanschuiven…