LIFEHACK. Dé truc om op toilet te gaan in je bruidsjurk

LIFEHACK. Dé truc om op toilet te gaan in je bruidsjurk
Foto Unsplash

Sommige kledingstukken zijn gewoon niet ontworpen met het oog op een toiletbezoek. Denk maar eens aan dat irritante jumpsuit, waardoor je elke keer in je blootje op wc zit. Voormalige bruidjes zullen zich ook wel het gevecht met hun bruidsjurk herinneren. Goed nieuws voor wie binnenkort in het huwelijksbootje stapt: er is een oplossing!

Voor zowat elke bruid geldt: hoe langer, hoe beter. Een ellenlange sleep geeft je huwelijk meteen een sprookjesachtig kantje. Helaas – of ja, helaas is relatief – komt er bij een trouwerij ook heel wat drank aan te pas. En zelfs als je je best doet om een beetje binnen de perken te blijven, eisen die champagnecoupekes uiteindelijk toch hun tol. Voor je het weet is het tijd voor een toiletbezoekje en daar kunnen die schattige bruidsmeisjes je niet helpen met je lange sleep. Je staat er alleen voor.

Toiletscenario’s

Je hebt op dat moment een aantal opties. Ofwel trek je je niets aan van je jurk en ga je gewoon op de pot zitten, in de hoop dat je noch op je jurk, noch op je schoenen plast. De kans bestaat dat je prachtige sleep vuil wordt, maar je moet iets over hebben voor een toiletbezoekje. Ofwel weiger je om op toilet te gaan. Spoiler: veel kans dat je na een tijdje het gevecht tegen de natuur opgeeft en alsnog op toilet gaat. En dan ben je terug bij het eerste scenario.

Blauwe Ikea-zak

Maar dan komt nu de geweldige lifehack. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, zijn een schaar, een blauwe Ikea-zak en een bruidje. Knip de bodem uit de zak en ga met je voeten erin staan. Trek de zak naar boven en doe de handvaten over je schouders. Et voilà: je bent helemaal klaar voor je toiletbezoekje! Mocht je het niet helemaal snappen, dan vind je hieronder alvast de uitleg in foto’s. Zorg dus dat je alvast een zak (of meer) gaat inslaan voor de grote dag!

Posted by DJ Sweeby on Thursday, September 13, 2018

Posted by DJ Sweeby on Thursday, September 13, 2018

Posted by DJ Sweeby on Thursday, September 13, 2018