VIDEO. Josje pakt uit met nieuwe videoclip

Fans van de voormalige K3-zangeres hebben er even op moeten wachten, maar Josje Huisman heeft nu eindelijk een nieuwe single op de wereld losgelaten. Bij ‘Laat ze maar’ hoort ook een videoclip.

Anderhalf jaar heeft het geduurd vooraleer Josje met een nieuwe single op de proppen kwam. In ‘Laat Ze Maar’ slaat ze terug naar haters en mensen die commentaar geven zonder het hele verhaal van iemand te kennen. Iets waar Josje in het verleden wel vaker mee te maken kreeg. Bijvoorbeeld na haar eerste solosingle, ‘Gasolina’.

De zangeres zat gisteren ook in de talkshow ‘Van Gils & gasten’ om te praten over een veganistische opvoeding. Josje eet zelf veganistisch sinds 2016, maar sinds haar zwangerschap heeft ze haar eetpatroon moeten omgooien:  “Tijdens mijn zwangerschap en na enkele huidkwaaltjes heb ik enkele stappen moeten terugnemen. Toch geloof ik nog steeds in veganisme.” Ook haar vier maanden oude zoontje Kamari zal ze voornamelijk veganistisch opvoeden. “Bij ons thuis wordt er voornamelijk plantaardig gekookt, maar ik zal Kamari zijn eigen keuzes laten maken”, beweert Josje.