Nederlander laat vagina ex-lief op been tatoeëren

Een tatoeage bij jezelf laten zetten die door iemand anders is ontworpen en waarvan je geen idee hebt hoe die eruit gaat zien. Het klinkt als iets volslagen idioots, maar niet in het MTV-programma ‘Just Tattoo of Us’. De bewuste beelden beginnen op 8:54.

En dus heeft Youri Eikema (23) nu een tattoo van de moeder van Martijn de Groot (21) op z’n bovenbeen: ‘I Love Big Mommas’, luidt de tekst die eronder staat. De Groot zelf heeft het mogelijk nog slechter getroffen. De tatoeage op zijn bovenbeen moet de vagina van zijn ex-vriendin voorstellen. ‘Mijn gedachtes zijn bij Liekje’, staat eronder.

Foto MTV Benelux

“Waarom in hemelsnaam?”, vraagt elk weldenkend mens zich dan af, maar dat is hoe het televisieprogramma ‘Just Tattoo of Us’ van MTV werkt. In dat programma ontwerpen duo’s een tatoeage voor elkaar en dat zijn niet altijd de meest fraaie exemplaren.

“Hij kan wel elke dag seks hebben nu, een pocketpussy”, zegt Eikema grijnzend over de tatoeage van De Groot. Maar of de ex-vriendin van De Groot er zo blij mee is?

“Ik vind het een domme actie”, zegt Lieke, de ex-vriendin in kwestie. “Ik werd er tijdens de uitzending al op aangesproken door heel veel mensen, iedereen in de omgeving weet wel dat ik het ben.” De Groot hoeft zich volgens haar geen zorgen te maken dat ze op wraak uit is. “Hij loopt al voor schut, ik vind het wel best.”

“Dikke kuttattoo”

De tatoeage op het bovenbeen van Eikema moet de moeder van De Groot voorstellen. Zij kan het kunstwerk op haar beurt wel waarderen. “Dit is geweldig, natuurlijk”, zegt ze. Over de tattoo van haar eigen zoon heeft ze haar bedenkingen: “Daar hebben we het niet over”.

Spijt van hun deelname hebben de twee boezemvrienden niet. “Nee, totaal niet”, zeggen ze unisono. “Maar ik ben er niet trots op”, zegt De Groot lachend. “Het is wel een dikke kuttattoo.”