Eerste beelden van nieuwe ‘Charlie’s Angels’ vallen niet in de smaak

Instagram / @entertainmentweekly

In het najaar van 2019 komt er een nieuwe ‘Charlie’s Angels’-film uit. Deze keer niet met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu, maar een volledig nieuw trio. En niet iedereen is daar even enthousiast over.

‘Charlie’s Angels’ zag in 1976 het levenslicht en was meteen erg populair op de Amerikaanse televisie. De serie draaide rond drie privédetectives die werken voor de mysterieuze Charlie. In 2000 en 2003 maakten Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu het mooie weer als de ‘Angels’, en de kijkers waren dolenthousiast.

Spionage-agentschap

Redenen genoeg om er een vervolg aan te breien en dat komt er in het najaar. Daarin krijgen we te zien hoe Charles Townsend, die in 1976 al rijk genoeg was om een vrouwelijk team van misdaadbestrijders te financieren, nu nog rijker is en zijn eigen wereldwijd opererend spionage-agentschap heeft opgericht. Regisseur Elizabeth Banks opteerde voor Kristen Stewart, Lupita Nyong’o en Naomi Scott als ‘Angels’.

Emotieloze Kristen Stewart

Zopas liet Entertainment Weekly enkele voorsmaakjes op de wereld los, maar niet iedereen is even happy met de cast. De meeste criticasters vinden het onbegrijpelijk dat Kristen Stewart gecast werd. “Kristen Stewart, serieus? Ze heeft maar één gezichtsuitdrukking: in de war”, “NIETS kan tippen aan de versie van Cameron Diaz, Lucy Liu en Drew Barrymore. NIETS”, “Oh nee. Niemand wil Kristen Stewart zien. Ze is echt een slechte actrice”, klinkt het onder meer.