“Angelina Jolie stuurt aan op verzoening met Brad Pitt”

Foto AFP / D. Kambouris
Twee en een half jaar – zo lang zitten Angelina Jolie (43) en Brad Pitt (55) al in hun bittere (v)echtscheiding verwikkeld. Nu doet echter het gerucht de ronde dat de actrice het verleden zou willen laten rusten, en op een verzoening zou aansturen.
 “Angelina heeft duidelijk gemaakt dat ze hun huwelijk een nieuwe kans wil geven”, zegt een familievriend in de Britse tabloidkrant The Sun.

Al in september 2016 kondigden Brad Pitt en Angelina Jolie aan dat ze na een relatie van elf jaar uit elkaar zouden gaan, maar de scheiding is nog altijd niet rond. Volgens de insider, die overigens anoniem wil blijven, rekt Angelina de hele scheidingsprocedure echter doelbewust, in de hoop dat Brad nog zou bijdraaien.

“Ze kan de scheiding maar niet verwerken, en dat had ze zelf niet verwacht. Daarom wil ze dat haar familie terug samenkomt. Ze wil haar huwelijk een nieuwe kans geven. Angelina heeft Brad gesmeekt om de scheiding te laten varen”, klinkt het.

Brad Pitt niet happig

Brad Pitt is volgens de ingewijde niet meteen te vinden voor een romantische reünie. “Hij houdt zijn mond omdat hij enkel het beste wil voor hun zes kinderen. Angelina zal hem niet kunnen overtuigen om terug te keren. Hij wil gewoon alles op een rijtje zetten en zo houden. Zij is degene die niet wil loslaten.”

Het nieuws dat ‘Brangelina’ ging scheiden kwam in september 2016 aan het licht. Een conflict over de opvoeding van hun kroost lag aan de basis van de breuk. De voorbije jaren vocht het koppel een bittere strijd uit over de voogdij van hun drie biologische en drie geadopteerde kinderen. De echtscheiding is nu nog steeds niet helemaal afgerond.