Roger uit 'Temptation Island' choqueert: "Laura is qua uiterlijk niet mijn ding"

De vriend van Laura, Roger, dropt vrijdagavond een bommetje in ‘Temptation Island'. Hij biecht aan nieuwe verleidster Hung op dat zijn Laura qua uiterlijk voor hem eigenlijk geen temptation is.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Er is al heel wat gezegd en geschreven over deze editie van ‘Temptation Island'. Vooral dan dat de kijkers thuis hun ogen amper kunnen openhouden. Meest slaapverwekkende protagonisten van dienst zijn Laura en Roger. Beiden blinken ze uit in het afblokken van verleidingspogingen en voor het donker wordt in bed kruipen.

In shock

In de volgende aflevering doet Roger echter een behoorlijk frappante uitspraak. Tijdens een date met verleidster Hung bekent hij dat hij niet warm wordt van het uiterlijk van Laura. “Ik ben een jongen die valt op het innerlijke en niet op het uiterlijke. Mocht ik niet op het innerlijke vallen, dan zou ik niet op Laura vallen. Want Laura is qua uiterlijk niet mijn temptation”, klinkt het.

Hung kan haar oren amper geloven. “Ik was gewoon echt in shock, want dat kan je niet zeggen”, vertelt ze achteraf voor de camera.

‘Temptation Island' is elke vrijdag te bekijken om 20.35u op VIJF.