Rihanna wil zo snel mogelijk zwanger worden

AFP / Angela Weiss

De Barbadiaanse zangeres Rihanna is helemaal klaar om mama te worden, en ze wil daar liever vandaag dan morgen aan beginnen.

De 31-jarige zangeres van onder meer ‘Umbrella’ en ‘Stay’ hoort haar biologische klok tikken en wil zo snel mogelijk actie ondernemen. De laatste tijd post ze veel foto’s van baby’s van vriendinnen. Bij eentje schreef ze zelfs een erg veelzeggende reactie. “I feel broody”, klonk het. Oftewel: “Ik voel me broeds”, in kippentaal.

Oprechte man

Of ze nog steeds samen is met de Arabische miljardair Hassan Jameel weet alleen zij, maar door de onzekerheid over hun relatie zou het goed kunnen dat niet hij de vader van haar kinderen wordt. “Ze wil een gezin stichten met een man die echt en oprecht van haar houdt”, klinkt het in haar entourage.

Kunstmatig zwanger worden

Zelfs al vindt Rihanna niet de perfecte man om haar droom waar te maken, dan deinst ze er niet voor terug om een kind alleen op te voeden. Ze heeft al meermaals laten uitschijnen dat ze veel respect heeft voor vrouwen die op een kunstmatige manier en zonder man moeder worden. “Sinds kort heeft ze het plan opgevat om een alleenstaande moeder te worden. Als Hassan blijft twijfelen, zal ze niet meer op hem blijven wachten om een kindje te maken”, lezen we in TV Familie.