Britney Spears is opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis

Spears
AFP / V. Macon

Zangeres Britney Spears heeft zich laten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Dat meldt showbizzsite TMZ. Spears heeft al sinds 2009 psychische problemen, maar de ziekte van haar vader zou een zware klap zijn. De zangeres postte op Instagram dat het “tijd is voor wat me-time.”

Spears zou ongeveer een week geleden opgenomen zijn. Ze zal er dertig dagen in het ziekenhuis verblijven. Op haar Instagram-account schreef ze woensdag zelf: “We hebben allemaal wat tijd voor onszelf nodig. Word verliefd op zorgen voor jezelf, voor je geest en lichaam.”

 

Voir cette publication sur Instagram

 

We all need to take time for a little “me time.” 🙂

Une publication partagée par Britney Spears (@britneyspears) le

De reden voor Spears problemen is de ziekte van haar vader. Jamie Spears werd onlangs voor de tweede keer geopereerd aan zijn darmen en kampt sindsdien met zware complicaties.

Shows gecancelled

In januari liet de Toxic-zangeres al weten dat ze het een tijdje rustiger aan ging doen. Ze stelde haar shows in Las Vegas uit en ook haar nieuw album werd op de lange baan geschoven. Daar kreeg ze toen veel kritiek op.

Britney Spears staat trouwens nog altijd onder financieel en wettelijk toezicht van haar vader sinds in 2009 de psychische problemen voor het eerst opdoken.