Met deze handige accessoires wil je je badkamer niet meer uit

badkamerdepot.be

Niets beter om wat stoom af te blazen dan een ontspannend badje te nemen. En als je badkamer dan ook nog eens aanvoelt alsof je in een wellness vertoeft, dan kom je al helemaal tot rust. Wat dacht je van enkele tips om van je badkamer je favoriete (t)huisplek te maken?

Werken moeten we allemaal. Maar hoe we de rest van onze tijd invullen, bepalen we – gelukkig – helemaal zelf. De ene keer heb je zin in een lui zetelmomentje, de andere keer ga je voor een intense sportsessie om de stress uit je lijf te zweten. Maar geef toe: als die warme stoom zich boven het badwater ophoopt, wil je maar één ding: er zo snel mogelijk in duiken om er pas weer uit te komen als je handen er bijna af verschrompeld zijn.

Uitschuifbaar badrek

Om het nóg gezelliger te maken, kan je je badkamer een deugddoende upgrade geven, zonder al te zwaar te moeten investeren. Stel, bijvoorbeeld, dat je van een goed boek houdt tijdens een rustig badmomentje, maar ook je armen kreunen om ontspanning. Dan kan je dit uitschuifbaar badrek het werk voor je laten doen. Het chromen gevaarte van Boss & Wessing is verstelbaar tot een breedte van 90 cm en past daarmee op vrijwel elke denkbare, rechthoekige badkuip. En hadden we al gezegd dat er ook twee wijnglazenhouders en een kaarsenhouder aan zitten? Neen, knusser dan dit wordt het echt niet.

badkamerdepot.be

 

Ingebouwde luidspreker

Tenzij je je oren ook wil plezieren, uiteraard. Je kan dan simpelweg je smartphone naast je leggen en je favoriete muziek door de luidsprekertjes laten weergalmen. De stijlgoeroe in jou verlangt misschien net iets klassevoller, en dan komt de speakerset van Aquasound Twist als geroepen. Deze waterdichte luidspreker snakt ernaar om ingebouwd te worden in elk verlaagd plafond en verwent je oren met zijn loepzuivere klank die tot 45 Watt aankan. Eargasms gegarandeerd…

badkamerdepot.be

 

Sfeerlicht

Dan moet je alleen nog uitkijken dat je ogen niet jaloers worden. Een klein lichtspektakel kan immers nooit kwaad en dankzij de badmeubelverlichting van Sanilux Ambiance is het ook in je badkamer een beetje feest. De ingebouwde bewegingssensor weet precies wanneer je wat extra licht kan gebruiken en door de leds bespaar je ook nog eens op energie. Uiteraard is het badmeubel niet inbegrepen bij de verlichting, maar mochten je oude kastjes aan vervanging toe zijn, dan kan je enkele badkamermeubelen kopen bij badkamerdepot.be.

badkamerdepot.be

 

Niet aandampende televisie

Als kers op de taart kan je je ogen, oren én geest een complete verwenningskuur bezorgen door een waterdichte televisie boven je bad te hangen. De led-tv van Aquasound, bijvoorbeeld, is 27 inch groot en slechts 40 mm diep. De twee verborgen luidsprekers aan de voorkant zijn zogenaamde ‘vibration’ speakers. Ze brengen de glasplaat subtiel in beweging, wat je een unieke geluidsbeleving geeft. Of het scherm op den duur niet aandampt? Neen, want om condensvorming op de glasplaat te voorkomen, wordt het scherm verwarmd. Met andere woorden: altijd helderder dan helder beeld. Geniet ervan!

badkamerdepot.be