Justin Bieber onder vuur door nieuws over zwangere vrouw

Foto AFP / N. Hunt

De Amerikaanse zanger Justin Bieber heeft heel wat kritiek over zich heen gekregen na een 1 aprilgrap rond de zwangerschap van zijn vrouw. Heel wat mensen vinden het onrespectvol naar mensen die maar niet zwanger geraken.

De 25-jarige popster postte maandag een foto van een echo op Instagram. Omdat de laatste tijd de geruchten de ronde deden dat zijn vrouw Hailey Baldwin zwanger zou zijn, geloofden heel veel mensen het nieuws.

In een volgende foto was Hailey zelfs te zien tijdens een controle in het ziekenhuis, met haar handen op haar buik. “Voor het geval je dacht dat het een 1 aprilgrap was”, schreef hij erbij. De felicitaties van beroemdheden begonnen binnen te stromen, tot Bieber een derde foto plaatste met een echo van een hondje. “1 april!”, lachte hij.

Niet om mee te lachen

Heel wat mensen ergerden zich aan de grap, want voor veel koppels is zwanger worden een probleem. “Heel grappig, en dat terwijl er mensen zijn die niet zwanger geraken of baby’s verloren zijn. Enorm onrespectvol”, schrijft iemand.

Een andere volger vertelt dat ze zelf door een hel is gegaan om zwanger te proberen raken. “Je kan je niet inbeelden hoeveel pijn dat heeft gedaan. Ik ben erg teleurgesteld en boos dat je dergelijke grap maakt terwijl je van ons verwacht om met je mentale problemen in te zitten”, aldus de vrouw.

Nog iemand vindt de grap ronduit degoutant. “Ik word misselijk van deze grap. Jij en je vrouw zijn tactloze en zielige stukken stront. Zwangerschapsaankondigingen dienen niet als grap”, klinkt het.

View this post on Instagram

If U thought it was April fools

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

View this post on Instagram

Wait omg is that a,,, APRIL FOOLS

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on