Deze website vindt jouw perfecte foundationkleur

Deze website vindt jouw perfecte foundationkleur
Foto Unsplash

Draag je weleens foundation, dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om de juiste kleur te vinden. Nu eens te donker, dan weer te licht, te geel of te roze. En voor je het weet lijkt het net alsof je een foundationmasker op hebt omdat de kleur niet overeenkomt met je hals. De website Findation maakt je zoektocht een stuk makkelijker.

In real life is het al een heuse onderneming om de juiste kleur te vinden en dat is al helemaal het geval als je die online bestelt. Elk merk heeft weer andere tinten en andere benamingen voor misschien wel dezelfde kleur. Heb je bij het ene merk de perfecte tint te pakken, dan betekent dat nog niet dat je nu voor altijd goed zit. Wil je van merk veranderen, dan kan je weer helemaal van nul beginnen. Maar daar komt nu verandering in.

Findation

Findation maakt je zoektocht heel wat makkelijker. Het enige wat je hoeft te doen, is je perfecte kleurmatch vinden bij een van de vele merken in hun systeem. Vervolgens kan je vanaf dan opzoeken welke kleuren bij andere merken daarmee overeenkomen. Onder andere Essence, Garnier en La Roche-Posay kan je op Findation terugvinden. Op die manier is het voortaan dus een makkie om online foundation te bestellen – of om gewoon in de winkel je kleur terug te vinden.