Twee nieuwe verleiders verhogen temperatuur op 'Temptation Island'

'Temptation Island' mag nieuw bloed verwelkomen. Morgen zal er met Quinten een extra mannelijke vrijgezel proberen om het hoofd van de vrouwen op hol te brengen. In aflevering negen krijgen de vrouwelijke vrijgezellen met Kiani extra steun.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Er is hoop voor de tot nu toe vrij saaie jaargang van 'Temptation Island'. De komende aflevering zullen met Quinten en Kiani twee nieuwe vrijgezellen op het eiland opduiken. Quinten is eerst aan beurt en zal morgen voor het eerst te zien zijn. In aflevering negen zal Kiana zich voor het eerst vertonen.

Avontuur en een luisterend oor

Quinten (23) uit Sint-Katelijne-Waver is een avontuurlijke jongen. Na zijn studies trok hij voor 8 maanden naar Australië en na zijn terugkomst was hij meteen klaar voor een nieuwe belevenis: 'Temptation Island'. Hij zal er alles aan doen om het spel te spelen en de vrouwen voor zich te winnen. Doordat hij kan zingen en piano speelt, heeft hij alvast een stapje voor op de andere verleiders.

(Lees verder onder de foto)

Quinten. Foto SBS

Kiani (21) uit Blankenberge is model. Ze ziet zichzelf als de ideale mix tussen een wild feestbeest en iemand om je hart bij te luchten. Op Temptation Island wou ze vooral tonen dat mannen niet te vertrouwen zijn.

Kiani. Foto SBS