Als je ooit een krap bij kas zit, is dit misschien een oplossing: je gedragen slipjes verkopen. Zo ook een ondernemende studente, die aan Glamour vertelde hoe ze meer dan 1.500 euro maandelijks bijverdient door via Craigslist haar ondergoed te verpatsen.

De ondernemende studente koopt haar ondergoed in bulk aan, en verkoopt ze dan na ze gedragen te hebben. De prijzen variëren naargelang hoe lang ze het kleinood droeg. Foto’s waarop ze de slipjes kunnen ook bijbesteld worden.

Webcam

De Amerikaanse, die studeert aan New York University, vertelt dat ze op het idee kwam toen ze werkte als webcammeisje. Kijkers boden geld op het slipje dat ze droeg tijdens de shows, die ze dan via de post zou versturen.

“Om eerlijk te zijn, heeft het verkopen van mijn ondergoed me echt empowerment gegeven omdat ik de controle heb over mijn lichaam.”

“Het voelt echt geweldig om een gezonde uitlaatklep te kunnen bieden aan mensen met deze fetisjen. Bovendien ben ik nooit in gevaar”

445 euro om aan haar oksel te ruiken

Soms biedt ze extra diensten aan klanten, zo heeft ze eenmaal 445 euro verdiend door een man haar oksels te laten ruiken.

Foto Unsplash

“Na mijn ondergoed op te sturen, vertelde een cliënt me over zijn okselfetisj. We ontmoetten elkaar, ik was vrijwel volledig gekleed. Toen rook hij aan ongeveer 15 minuten lang aan mijn oksel.”

Naast haar studies en ondergoedverkoop, werkt de vrouw als een serveerster en laat ze honden uit voor rijke stinkerds. Dat brengt ze naar eigen zeggen ongeveer 35.000 euro per jaar op, niet slecht als u het ons vraagt.