VIDEO. Temptation Ayleen verklapt: “Ik vond Heikki helemaal niks”

De realityshow Temptation Island is in volle gang. Hoewel er tot nu toe weinig spannends gebeurd is, kunnen we wel stellen dat de Nederlandse Ayleen één van de sterverleidsters van dit seizoen is. In het programma gooit ze namelijk al haar charmes in de strijd om de Belgische Heikki te verleiden. Maar Ayleen blijkt de motorcrosser in het echte leven helemaal niet zo aantrekkelijk te vinden.

Sterker nog: in het Nederlandse programma ‘Flikken of Fikken’ geeft ze toe dat ze Heikki “helemaal niks” vond. Als oud-deelnemers Mezdi en Cherish haar vragen of Ayleen net zo’n klik voelde als Heikki, antwoordt Ayleen dat ze “wel gewoon vrienden met hem geworden is.”

“We hadden oprecht gewoon lol, maar ik heb me heel erg ingehouden bij hem. Ik vond hem gewoon niks”, verklaart de verleidster.

Als Cherish aan Ayleen vraagt wat haar type dan wel is, antwoordt ze meteen: “Nou niet dat, dat is gewoon lelijk!”

Hitsig

In de aflevering verklapt Ayleen verder dat Heikki seksueel erg actief was. “Hij was wel hitsig”, grinnikt ze. “Dat merk je aan die opmerkingen, toch dingen aanraken… Hij stond twee keer met een stijve voor me!”

Of Heikki ook daadwerkelijk over de schreef is gegaan in het programma, is nog altijd de vraag. Ayleen heeft in ieder geval niets verklapt over de volgende afleveringen…

Bron: Metro Nederland