Vrouw choqueert internet met wat ze doet op vliegtuigtoilet

Een Amerikaanse vrouw heeft heel wat stof doen opwaaien met een video waarin ze de wc-bril van een vliegtuigtoilet aflikt. Ze plaatst wel vaker controversiële dingen online, vandaar ook de naam 'grimmiest', vrij vertaald 'het goorst'.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

 

I've licked a lotta toilets in my day but this was the first that made my tongue go numb?????????? pic.twitter.com/4jMLEle2IL

— grimy; keep your blood moving (@grimiestt) 18 mars 2019

De in Brooklyn wonende sekswerker, die zichzelf identificeert als zijnde genderfluïde, schreef bij de beelden dat deze wc-bril de eerste was die haar tong gevoelloos maakte. 

De video van slechts 12 seconden heeft  in geen tijd meer dan 6,50 miljoen weergaven en 14.000 reacties verzameld.

Negatieve reacties

Duizenden webgebruikers reageerden vol walging op haar exploot. Een iemand schreef: "Stel je voor dat je met iemand op reis gaat, terwijl je uit het vliegtuig stapt, zie je dit op hun verhaal".

Eén gebruiker vroeg zich af: "Wat heb je hieruit?", waarop iemand gekscherend antwoordde: "Hepatitis C yaaaa".

Een ander vroeg 'grimiestt' of de stoel van tevoren was gereinigd. Haar antwoord: "ja maar shh vertel het niet, het verpest de magie van de film".

Uit latere posts van de dame bleek dat ze in Barcelona was. Ze uitte ook haar verbazing over het feit dat haar video viraal was gegaan: "Ik kan niet geloven dat Twitter me beroemd heeft gemaakt voor het likken van een toilet".