“Justin Bieber kan zulke beschuldigingen momenteel wel missen”

Foto AFP / N. Hunt

Dat het niet goed gaat met Justin Bieber, was al langer gekend. Maar nu de Canadese zanger aan een nieuw album werkt, doet het gerucht de ronde dat hij zijn mentale problemen gebruikt om promotie te maken voor die nieuwe plaat. Zijn moeder weerlegt die geruchten met klem.

Onlangs stuurde de 25-jarige zanger van onder meer ‘Sorry’ en ‘Baby’ een onrustwekkend bericht de wereld in. Hij gaat momenteel door een donkere periode van zijn leven en heeft te kampen met depressie. “Ik wilde jullie een kleine update geven over wat ik op dit moment doormaak. Ik ben behoorlijk aan het worstelen met mezelf. Ik heb helemaal geen grip meer op mijn leven en voel me raar. Ik stuiter altijd terug, dus ik maak me geen zorgen, maar wilde alleen contact met jullie zoeken en vragen om voor me te bidden. God is trouw en jullie gebed werkt echt, bedankt”, schreef hij vorige week op Instagram.

Vijfde album

Maar plots verscheen er een opvallend persbericht van zijn manager Scooter Braun waarin hij aankondigde dat Justin aan zijn vijfde album werkt. “Justin zit in de studio te werken aan zijn vijfde album. Hij zal daarin alle emoties verwerken die hij nu doormaakt. Dat werkt niet alleen therapeutisch, het zal zijn beste plaat ooit opleveren!”, klonk het.

Promostunt?

Het bericht deed heel wat wenkbrauwen fronsen. Mensen twijfelen nu of zijn depressie niet geveinsd is in functie van zijn nieuw album. “Is die depressie wel echt of is het een promostunt voor zijn nieuwe plaat? Want het komt Bieber natuurlijk goed uit dat veel mensen zich zorgen over hem maken en met hem bezig zijn. Hoe meer mensen hem nu volgen uit bezorgdheid, hoe meer info ze krijgen over die nieuwe plaat”, lezen we in TV-Familie.

Moeder in verdediging

Zijn moeder springt voor hem in de bres en ontkent de roddels met klem. “Nee hoor, Justin zit écht in de knoop met zichzelf. Hij kan zulke beschuldigingen wel missen. Spaar hem, alsjeblieft”, aldus Pattie Mallette.