Op zoek naar de ware? Koelkastdaten is de laatste trend

Op zoek naar de ware? Koelkastdaten is de laatste trend
Foto Unsplash

Liefde gaat door de maag en je koelkast geeft een goed beeld van wat je zoal eet. Veganisten kiezen voor havermelk, de klassieke Bourgondiër gaat voor een Chateaubriand. De nieuwe app Refrigerdating speelt daar handig op in en matcht je met de ware aan de hand van jullie koelkastinhoud. Perfect voor foodies.

Refrigerdating

Tinder kennen we allemaal en er zijn ook andere datingapps die zich op specifieke doelgroepen richten. Vegetariërs, Disneyfans en astrologiefanaten komen bijvoorbeeld al aan hun trekken op specifieke applicaties. Nu is er ook voor foodies een volwaardig alternatief. Samsung ontwikkelde in Zweden de app Refrigerdating en het concept is simpel: op basis van je koelkastinhoud wordt je aan iemand gekoppeld.

Foto van je koelkast

Concreet moet je je eerst aanmelden en een foto uploaden van je koelkast. Vervolgens kan je ook een persoonlijke beschrijving toevoegen om mogelijke matches wat meer over jezelf te vertellen. Vervolgens stelt de app je enkele matches voor en kan je op date! Ruim je frigo wel niet op ter gelegenheid van de foto, want dan zal je match waarschijnlijk een stuk minder accuraat zijn.