Ariana Grande bewerkt tattoo ter ere van ex Pete Davidson

Foto AFP / A. Weiss

Popster Ariana Grande heeft er alweer een nieuwe tattoo bij. Nu heeft ze een aantal bladeren laten tekenen rond het woord Always, wat haar relatie met Pete Davidson niet bleek te zijn. Zelf zegt ze op Instagram dat het geen bedekking is. 

Ariana liet tijdens haar relatie met de komiek afgelopen zomer het woord ‘Always’ in zijn handschrift op haar ribben vereeuwigen. Het woord staat nu op een blad, als onderdeel van een tak die ze op haar borstkas liet tatoeëren. “Geen cover-up, gewoon doorontwikkeld”, schreef ze bij een foto van haar nieuwe lichaamsversiering op Instagram.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

post run thrus, 3 am with @girlknewyork 🙂 not a cover up just evolvin 🌫 also, our show opens tomorrow. i love u and i’m so grateful. see u soon.

Une publication partagée par Ariana Grande (@arianagrande) le


Niet aan haar proefstuk toe

Eerder maakte Ariana andere tattoos die ze samen met Pete liet zetten wel onherkenbaar. Zo verwijderde ze zijn naam die op haar vinger stond en veranderde ze het woord Reborn, dat ze beiden lieten vastleggen, in een veer.

Zelfs de tatoeage die ze nam ter ere van Pete’s vader, een brandweerman die omkwam tijdens de aanslagen op 9/11 is verdwenen: op haar voet waar het badgenummer van Scott Davidson stond, is nu de naam te lezen van de hond van haar overleden ex Mac Miller.

Davidson is ondertussen samen met actrice Kate Beckinsale, terwijl het rond Grande de laatste maanden stil is qua liefdesperikelen.