‘Friends’-festival keert dit jaar terug in Groot-Brittannië

Foto FriendsFest

Het ‘FriendsFest’ keert terug naar het Verenigd Koninkrijk voor een extra speciale editie. De TV-show ‘Friends’ kwam daar namelijk 25 jaar geleden voor het eerst op tv. Het wordt een rondreizende tentoonstelling waar een aantal van de meest geliefde sets uit de serie opnieuw tot leven komen.

Het evenement biedt fans de kans om voor één dag in de huid te kruipen van hun favoriete ‘Friends’-personages. Daarnaast kan je je favoriete scènes nabootsen, terwijl je rondloopt in de meest iconische sets, zoals het appartement van Monica of de Central Perk koffie shop. Als dat allemaal nog niet genoeg was kan je ook iets gaan drinken in een ‘Friends’-bar, waar je aan een quiz kan deelnemen over de iconische serie.

Groot-Brittannië

FriendsFest‘ reist de hele zomer door Groot-Brittannië, te beginnen in het Heaton Park in Manchester van 2 tot en met 18 augustus. Vervolgens reist het door naar Bristol (23 augustus – 1 september), Milton Keynes’s Willen Lake (6 – 15 september) en als afsluiter het Kennington Park in Londen (20 – 29 september). Tickets zijn vanaf 15 maart verkrijgbaar.