Astrid Coppens: “Mijn vrouwelijke rondingen zijn nu wat meer uitgesproken”

Instagram / @oneandonlyastrid

Hollywoodvrouw Astrid Coppens is intussen vijf maanden zwanger. En de zwangerschap gaat haar erg goed af. “Ik voel me super vrouwelijk”, klinkt het.

Het merendeel van de tijd vertoeft Astrid Coppens in Malibu (Californië). Nu en dan bezoekt ze haar geboorteland België, vooral dan in functie van haar kledingcollectie Astrid Black Label bij ZEB. “Ik vind het superbelangrijk om aanwezig te zijn bij de lancering. En de dokters maken er geen probleem van dat ik het vliegtuig neem in deze fase van mijn zwangerschap. Ik ben nauw betrokken bij het productieproces van mijn kledinglijn: van moodboards maken over stoffen kiezen tot kleuren bepalen. Vroeger was het enkel zwart, nu zitten er ook witte en beige stuks tussen. Je moet je publiek blijven verrassen”, vertelt ze in Story.

Niet klagen

Het buikje van de 36-jarige brunette is intussen al goed zichtbaar. “Mijn vrouwelijke rondingen zijn intussen wat meer uitgesproken. Ik voel me super vrouwelijk. Ook Bram hoor ik niet klagen. (lacht) Maar met een groeiende buik zijn hogetaillejeans en superstrakke stukken even niet aan de orde. De kleedjes van mijn collectie kan ik wel blijven dragen”, klinkt het.

Nog steeds populair

Astrid is nog steeds enorm gegeerd bij het Belgische publiek. Daar schrikt ze zelf af en toe van. “Het verbaast me zelf ook dat ik in België nog steeds zo ‘populair’ ben. Sinds 2017 heb ik geen tv-programma meer, maar het aantal volgers van mijn Instagram-account blij groeien”, legt ze uit.

Astrid stapte twee jaar geleden in het huwelijksbootje met de Vlaamse regisseur Bram Coppens (38).