Vrouw schiet vriend neer omdat hij te luidruchtig snurkt

Een Amerikaanse vrouw genaamd Lorie Morin (47) probeerde haar vriend dood te schieten omdat hij te luid snurkte. Toen de politie vroeg wat er gebeurd was, verklaarde de vrouw eerst dat het geweer afging doordat ze enkele dozen verschoof. Haar vriend zelf vertelde echter een ander verhaal.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

De vrouw en het slachtoffer waren volgens hun buren zo'n drie weken samen. De man was ervan op de hoogte dat hij een snurkprobleem had, want hij zou naar verluidt eerder al met neusstrips naar huis gekomen zijn, om het probleem van de baan te helpen. Die actie had echter weinig succes. Nadat de man een avondje was gaan stappen, was zijn vriendin het gesnurk zo beu dat ze met een geweer in zijn zij schoot.

 

Foto Brevard County Sheriff's Office

Ruzie

Wanneer de politie de zaak kwam onderzoeken, verklaarde de vrouw eerst dat het geweer een kogel loste doordat ze enkele dozen aan het verplaatsen was. Het was de man zelf die, eens hij wat op zijn positieven was, verklaarde dat de vrouw hem probeerde te doden na een ruzie over zijn luide gesnurk.

De buren van het koppel begrijpen er helemaal niets van. "Het is geschift. Het maakt niet uit hoe boos je bent, je hoeft geen geweer te nemen en te proberen een leven te beëindigen", kinkt het bij één van de buurvrouwen.