Victoria en David Beckham zijn samen omgerekend 813 miljoen euro waard

Foto AFP / V. Hache

David en Victoria Beckham zijn samen goed voor omgerekend 813 miljoen euro. Dat schrijft de Britse tabloidkrant ‘The Sun’. De krant heeft de jaarcijfers van de bedrijven van de Beckhams nauwkeurig bestudeerd en komt tot de conclusie dat 2018 een lucratief jaar was voor het stel.

De 43-jarige oud-voetballer heeft drie bedrijven: Footwork, Beckham Brand Holdings en DB Ventures. Die bedrijven draaiden in 2018 een gezamenlijke omzet van 560 miljoen pond (omgerekend 647 miljoen euro). De winst verdubbelde van 21 miljoen naar maar liefst 47 miljoen pond of omgerekend zo’n 53 miljoen euro.

Victoria

Ook zijn jaar oudere echtgenote deed het goed. De waarde van het aandeel dat ze heeft in haar modelabel, wordt omgerekend op 115 miljoen euro geschat. Daarenboven krijgt ze jaarlijks 10 miljoen pond binnen van de opbrengsten van haar muzikale carrière.

Volgens The Sun verdiende het echtpaar in 2018 ook omgerekend 9 miljoen euro met de verkoop van hun villa in Los Angeles. Ook 2019 belooft een goed jaar te worden voor ‘Posh Spice’. Hoewel zij niet deelneemt aan de concerttour van The Spice Girls, wordt verwacht dat zij ook volop meeprofiteert via de beeldrechten.